22 Aralık 2014 Pazartesi

Göbekten Kurtulmanın Yolları

Göbekten Kurtulmanın Yolları

Fazla kilolarından ve özellikle göbeğinden şikayetçi olan kişiler bu önerilerimiz ve yazımız tam size göre. Özellikle sıcak aylarında geldiği bu zamanlarda kişiler fazla kilolarından tamamen kurtulmak ve daha güzel bir görüntüye sahip olmak istemektedirler. Bu makalemizde sizlere önereceğimiz bir kaç hareket ve yöntemler sayesinde karın bölgenizde bulunan fazla kilolardan ve yağlardan kısa sürede kurtularak daha güzel bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Masaj

Her gün düzenli olarak karın bölgesine masaj uygulayarak kan dolaşımınızı hızlandırabilir ve karın bölgesinde bulunan dokuların daha fazla sıkılaşmasını sağlamaktadır. Dokuların daha hızlı ve daha fazla sıkılaşması adına bir avuç kadar deniz tuzunu limon suyu ile birlikte karıştırarak özel bir karışım elde edin. Daha sonra elde edilen bu karışımı göbeğinize saat yönünde yuvarlak hareketlerle masaj yaparak uygulayın.

Buz şoku

Karın bölgesinde bulunan yağ tabakaları yüzünden buradaki kan dolaşımları yavaşlar ve göbek büyümeye başlar. Bunun sonucunda ise deri sarkar ve kırışık bir görüntü ortaya çıkar. Buradaki kan dolaşımını rahatlatmak için buzdan faydalanabilirsiniz. Gece uyumadan önce bir kalıp buzu bez yardımı ile kuru cildinizin üzerinde gezdirin ve kan dolaşımının düzgün ve düzenli olmasını sağlayın.

Sabah çayı

Sabahları uyanır uyanmaz aç karnınıza bir bardak dolusu bitki çayı veya meyve çayı içiniz. Aç karnınıza içeceğiniz bu bitki ve meyve çayları gün içerisinde tüketeceğiniz besinlerin daha hızlı ve daha kolay yakılmasını sağlamaktadır. Midenizin durduk yere şişkinlik yapmasını istemiyor iseniz gaz yapma özelliği bulunan çay ve kahveden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın.

Şekersiz sakız

Göbek oluşumunun en büyük destekçilerinden biri de şüphesiz ki tatlılar dır. Canının tatlı çektiğinde tatlı yemek yerine şekersiz bir sakız çiğneyin böylece bir şeyler yeme ihtiyacınızı azaltmış olursunuz. Çünkü ağzınızda hissettiğiniz boşluk hissini vücudunuz tatlı gibi kilo yapan besinlerle karşılamak istemektedir. Bu tercihten kurtulmak içinde en ideal yol sakız çiğnemek olacaktır. Bu sayede hem alacağınız kalorilerden ve buna bağlı olarak kilolardan kurtulacak hemde diş sağlığınıza da yararınız olacaktır.
kaynak: http://yasamuzmani.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder