8 Aralık 2012 Cumartesi

Meyveli cilt maskeleri


cilt maskeleri1 150x150 Meyveli cilt maskesi yapma zamanı
Cilt bakımınızı doğal bitkisel maskelerle sağlamayı hepimiz isteriz galiba ?
Şifanın kaynağı doğadandır diyerek sizlere meyveli cilt maskesi tariflerini sizlerle paylaşıyoruz bu yazımızda.
Çilek maskesi:Yağlı ciltler için uygulanır.3 adet çilek,1 çorba kaşığı bal ve 1 yumurta akını püre haline getirip cildinize uygulayın.Yirmi dakika kadar beklettikten sonra cildinizi durulayın.
Elma maskesi: Cildi sıkışlaştırmak için uygulanır.1 adet elma suyu,1 yemek kaşığı polen,1 tatlı kaşığı yulaf unu ve bir adet E vitamini kapsülünü karıştırıp cildinize uygulayın.Yirmi dakika kadar beklettikten sonra cildinizi durulayın.
Üzüm maskesi: Cildi temizlemek ve sıkılaştırmak için uygulanır.5 adet siyah üzümün suyu,1 yemek kaşığı süt tozu,1 çay kaşığı badem yağı ve 1/2 yumurta akını karıştırıp cildinize uygulayın. Yirmi dakika kadar beklettikten sonra cildinizi durulayın.
Armut maskesi: Cildi nemlendirmek için uygulanır.1 armut rendesi,2 çay kaşığı bal,2 çay kaşığı süzme yoğurt ve 1çay kaşığı badem yağını karıştırıp cildinize uygulayın. Yirmi dakika kadar beklettikten sonra cildinizi durulayın.
Kiraz maskesi: Ciltteki lekeleri gidermek için uygulanır. Altı adet kirazı ezip.2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı susam yağı ile karıştırıp cildinize uygulayın. Yirmi dakika kadar beklettikten sonra cildinizi durulayın.
Avokado maskesi: Ciltteki kırışıklıkları gidermek için uygulanır.1/4 avokadoyu rendeleyip içerisine ¼ limon suyu,2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı susam yağı ile karıştırıp cildinize uygulayın. Yirmi dakika kadar beklettikten sonra cildinizi durulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder