5 Temmuz 2014 Cumartesi

rus kızlar

Rus Kızları sevişmeden evlenmez. Kolay Aşık olur, zor vazgeçer!

Rus Kızları sevişmeden evlenmez. Kolay Aşık olur, zor vazgeçer!
Ukraynalı ve Rus Kadınları, neden daha çok Türkiye’yi tercih ediyor tatillerde.? Rivayet, çeşit çeşit. Rusların da Karadeniz’i var. Neden bizim kıyılara geliyorlar acaba? Rus İnternet sitesinde, Rusya’yı yermek için çeşitli sebepler sayılmış.

NEDEN RAĞBET GÖRÜYORUZ? Şöyle  yazılı internetlerinde:  “Türkiye’ yılın 340 günü, güneşli. Üç tarafı  sıcak denizlerle çevrili. Kış  olmadığı için, elbise ve ayakkabı almak yok. Rusya’daki külüstür daireyi satıp, Antalya’da 100 metrekarelik ev almak mümkün. İnsanlar güler yüzlü. Duvarlarında sol küfürlü yazılar yok, insanı bezdiren alkolikler, evsizler yok, Votka değil, lale ülkesi.  Üniversiteye evlenmek veya askerden kaçmak için değil, topluma faydalı olmak için gidiliyor. Çocuklara, yarı tanrı gibi davranılıyor. Yol sorana küfür etmiyorlar.  Hakkını aramak için, haydutlara gitmiyorlar.” Tabi, deniz kum ve güneş’i, işin içine katan yok!
RUS KIZLARI VE EVLİLİK: Marmaris’te iken, topluca kaldıkları terde sormuştuk. Rus kızlarını.  “Rus kızları, evlenmek için de geliyor Türkiye’ye. Türk ve Rus kızı arasında fark yok. Rus kızları, sizin için yemek yapmayı, Türkçe öğreniyorlar. Ama, sizi değiştirmeğe çalışmıyor.” Dediler.
PUTİN VE RUS GENÇLERİ: Rus kızları, sevişmeden evlenmez.Evlenmiş olmak için de evlenmez. Ne zaman evleneceğim diye de tutturmaz. Rus kızları kolay aşık olur, zor vazgeçerler. Giyinmeyi de pek bilmezler.
TATİLİN BAŞKENTİ, ANTALYA: Soçi, Rusya’nın en önemli tatil beldesi. 300 bin nüfuslu bu şehri, Trabzon, kardeş şehir  ilan etti. Rusya’nın  Antalya’sı Soçi ama, en çok Antalya’ya geliyorlar.
Rusya’nın tatil başkenti  Antalya oluyor. Bir Rus, İstanbul’u görmemiştir amma, birkaç kez Antalya’ya gelmiştir. Rusların sloganı: “Antalya’yı görmeyen kalmasın” oluyor.  Bizim terminallerinde, “Marmaris yolcusu kalmasın” der gibi.
Epey oluyor. Rus Başbakanı Putin, Soçi’de yazlıkçı Rus gençleri ile sohbet ederken, “Evet, Rusya’da tatil biraz pahalı” dedikten sonra:
“Aynı parayla Türkiye’de daha güzel tatil yapmak mümkün oluyor” dedi. Bu arada gençlerden  şu itiraz geldi: “Soçi’yesadece gidiş-dönüş uçak bileti almak bile Türkiye’de tatil parası gibi...” diyerek laf sokuşturmuştu.
rus kızlar neden türkiyede,ruslar,rus kızları çabuk aşık olur,rus turizmi
Ruslar, Türkiye’den sonra en çok Mısır, Dubai ve Çin’e gidiyorlar.
Peki onca insan, sözleşmişçesine en çok neden Türkiye’ye geliyorlar? Onların ülkeleri de Cennetten farksız oysa ki.
VİZESİZ TURİZM DE ETKEN: Onlar, kimi tatil için, kimi evlenmek için, kimisi de iş için. Soruyorsunuz, çocuk yaştaki Rus turistinin mesleği, doktor, kimyager. Her birisinin evinde piyano var. Müzik aleti çalanlar var. Türkiye’ye vizesiz girmek, deniz güneş kum kompozisyon ile doyasıya eğlenmek,
DEJENERE OLMAK VEYA OLMAMAK: Eski SSCB ülkelerinde Komünist sistemin çöküşü, kapitalizm ve güç savaşlarının bu ülkelere aniden hücumu ile sosyolojik yapıda ciddi sorunlar çıkarmış ve bu; zaten yüz yıla yakın bir süredir Komünizm adı altında sürekli dejenere edilmekte olan tutarlı bir toplumsal yaşamın devamını zorlaştırmıştır.
Türk toplumu sosyolojik olarak batının materyalist mantığı anlamında henüz tam bireyselleşmemiş, tarihsel değerleri henüz çok fazla dejenere olmamış, kendine has olup onu diğer dünya toplumlarından pozitif (elbette negatifler de var ama azınlıkta) olarak ayrıştıran pek çok gelenek ve göreneğini halen muhafaza eden, aile ve çocuk kavramının önemli olduğu ve kendisine bir kutsiyet atfedildiği, toplumsal olarak belirli ahlaki kurallar sisteminin günlük yaşamda kendini gösterdiği bir toplum olarak tanınmış olmamız, turizm cazibemizi artırıyor.
ÜÇ RUSTAN BİRİ, BİZİ SEÇİYOR:
Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği, geçen yılın ilk 10 ayında Türkiye’ye 3 milyon 365 bin Rus turist geldiğini söyledi. Kılıç, “Bu rakamın yıl sonunda 3.5 milyonu geçeceğini tahmin ediyoruz. Bunun yaklaşık 2.5 milyonu Antalya ve çevresini ziyaret etmiştir. (Geçen yılki veriler)
OY NATAŞA, N A TA Ş A  Slav ırkı güzel oluyor.  Hem dövizlerini, hem de güzelliklerini taşıyorlar Türkiye’ye. Kendilerine istisnasız olarak “ Nataşa” diye seslenmek, güçlerine gidiyor. Nataşa’nın, Türkiye’de ne manaya geldiğini çok iyi biliyorlar. Öyle seslenenlere onlar da “ sensin Nataşa!” diye cevap veriyorlar. Hatta bu  konuyu şarklı bile yapmışlar.
ruslar,rus kızları çabuk aşık olur,rus turizmi
ESKİ RUS TURİZM ANLAYIŞI:  Şimdiki rejimden önce, Ruslara ilk, Denizli Pamukkale’de rastladımdı. Beş  yıldızlı otelin yemek salonu, yavaş yavaş boşalırken, Rus kız ve erkekleri, şeflerinin gösterdiği köşede, birikmeğe başladılar. Sonra da teypten dökülen nağmeler eşliğinde, masa v e sandalyelerin arasında dans etmeğe, tepinmeğe başladılar, Baktım, hiç de gocunmuş halleri yoktu. Bayağı eğleniyorlardı.
Ne zaman ki, dansın tam orta yerinde, acı bir düdük. Cibali Karakolunun bekçi düdüğü sanki. Baktım, dans edenler  düdük sesi ile birlikte dansı “şıp” diye bırakıverdiler. “Vakit geldi haberiydi bu.  Ama, saatler  daha 23.00’ ü gösteriyordu. Bir robot gibi de, yerlerine döndüler. Asık suratlı  Şef, Rus kadın ve kızlarını ikişer ikişer önlerine katıp, odalarına çıkardı. Üzerlerinden kilitledi, herkesi bu  şekilde yerleştirdi..
O gece bizim yemek, onların üzüntüsünden, zehir olduydu.



rus kızlar,rus kızlar neden türkiyede,ruslar,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder