1 Kasım 2014 Cumartesi

CİNSEL ENERJİ VEREN DOĞAL MÜCİZE BİTKİLER

CİNSEL ENERJİ VEREN DOĞAL MÜCİZE BİTKİLER


CİNSEL ENERJİ VEREN DOĞAL MÜCİZE BİTKİLER
CİNSEL ENERJİ VEREN DOĞAL MÜCİZE BİTKİLER

Cinsel gücü arttıran yiyecekler i günlük yaşantımızda fark etmeden tüketiriz. Günlük yaşantımızda ihtiyacımız olan yemek yemek eylemi sırasında bünyemize cinsel gücü arttıran bitki ve besinleri fark etmeden alırız ve kullanırız. Günlük gereksinim adı altında tükettiğimiz gıdalar arasında örn; Kahvaltıda tükettiğiniz domatesin çekirdekleri libido seviyesini yükseltir, 5-6 adet sade domates tükettikten sonra insan bünyesinde ciddi bir cinsel istek artışı sağlar. Cinsel gücü arttırıcı etki sağlar, enerji verir. Örn; 10-12 adet muzu aka arkaya yiyin ve etkilerini gözlerinizle görün. Viagra’nın sağladığı etkinin aynısını sağlıyor. Bunların dışında bilinçli veya bilinçsiz tüketilen başlıca cinsel gücü arttıran yiyecekler şunlardır;

İstiridye : Kabuklu deniz mahsulü olan istiridye midye olarak bildiğimiz deniz kabuklusunun bir akrabasıdır. İçeriğindeki aminoasitler cinsellik hormonlarının çok fazla salgılanmasını sağlıyor. Kadınlarda cinsel isteği ve gücü arttırıyor. Erkeklere ise enerji veriyor ve cinsel performansı arttırıyor.

Havyar : Balık yumurtası ismine verilen isimdir. Havyar doğal ve güçlü bir afrodizyak sağlar. Cinsel performansı maksimum seviyelere çıkarır. Cinsel isteği ve enerjiyi arttırmaya yardımcı olur.

Kalamar : Libido seviyesini yükselterek, cinsel aktivite esnasında gerekli olan enerjiyi vücuda temin eder.

Karides : Libido (cinsel istek) seviyesini arttırır ve sperm kalitesini maksimum seviyelere çıkartır. Ereksi yon için gerekli olan enerji sağlar.

Kekik ve nane : Seksüel dengeyi düzenleyen hormonların düzenli salgılanmasını sağlar. Vücutta belli miktar depolu olması gerekir.

Maydanoz : Sinir sistemini güçlendirir. Kaynatılarak içildiği takdirde böbreklere ve boşaltım sistemini düzenleyici etkiye sahiptir. Roka gibi cinsel isteği ve performansı arttırır.

Tarçın : Soğuk havalarda ısınmak için içtiğimiz salebin üstüne tat vermesi serpilen tarçın vücutta kan akışının hızlanmasını sağlar ve yükselen vücut ısımızın sabit kalması için çalışır, enerji verir. Tarçın cinsel gücü artırıcı bitkiler karışımının içerisinde enerji verici özelliğe sahiptir.

Susam: Bay, bayan cinsel isteği arttırır.

Isırgan ve ısırgan otu tohumu : Vücuda dinçlik ve zindelik verir. Cinsel performans artırır.

Üzerlik tohumu : Cinsel gücü arttırdığına dikkat çekilir.

Arı Sütü : Bedensel ve zihinsel yorgunluğun giderilmesine yardımcı olur. Libido (cinsel istek) seviyesinin artmasını sağlar. Seksüel enerji verir. Potansiyel cinsel performansınızın 3’e katlanmasını sağlar.

Bal : Zekâyı, hafızayı güçlendirir. Cinsel gücü arttırıcı özelliği vardır. Orijinal (Katkısız) arı ballarının faydaları kalp karaciğer, solum yolu enfeksiyonlarını koruyucu özelliği vardır.

Polen karışımı : Vücutta hücre yenilenmesini sağlar. Gençlik kazandırır. Sertleşme sorunun en büyük düşmanı olan damar sertliğini gevşetici özelliğe sahiptir. Kalp kan basıncını dengeleyerek kalp ritminin düzenlenmesini sağlar. Mükemmel bir afrodizyak kaynağıdır. Cinsel güç arttırıcı özelliği bünyesinde barındırır.

Antep Fıstığı : Günlük 100gram tüketildiği takdirde vücudun günlük yağ ihtiyacını karşılar. Çok güzel bir afrodizyak sağlayıcısıdır. Enerji verir, güçlendirir, cinsel performansı ve enerji yüksek seviyelere taşır.

Ceviz : Hafızayı güçlendirir, şekli ile beyini anımsatmaktadır. Ceviz yağı damar sağlığı dostudur. Mükemmel bir enerji deposudur. Cinsel ilişki sırasında gerekli olan cinsel performansı temin eder.

Fındık : Besleyici besin değeri yüksek, enerji verici ve cinsel güç arttırıcıdır. Kalbe ritmini dengeler, Kolesterol seviyesini dengeler, Tansiyonu dengeler ve enerji deposudur.

Badem: Cinsel güç eksikliğini giderici etkiye sahiptir. Cinsel güç arttırıcı özelliğinden ötürü rağbet gören bir yemiştir.

Hint Fıstığı : Kaju fıstığı olarak da bilinen fıstık vücuttaki var olan yaraların daha hızlı sürede iyileşmesini sağlar. Sperm sayısı ve sperm kalitesi arttırıcı özelliği bulunur. Üreme organı sağlığı düzenleyici etkiye sahiptir.

Keçi Boynuzu : Özellikle sperm sayısını ve kalitesini arttırıcı özelliği vardır. Bünyede cinsel performans için gerekli enerjiyi ve cinsel isteği üretir. Kalp ve damar dostudur.

Ay çekirdeği : Cinsel arzuyu tetikliyor. Vücutta belli bir miktar ay çekirdeği depolamasından sonra cinsel arzunun istem dışı ortaya çıkmasını sağlıyor

Vanilya : Cinsel gücü ve cinsel performansı arttırır. Bayanlarda adet söktürücü özelliğe de sahiptir.

Kaymak : Yağlı, kalori seviyesi yüksek bir gıdadır. Besin değeri oldukça yüksektir. Vücuda enerji verir. Cinsel ilişkide gerekli olan enerjiyi vücudunda biriktirdikten sonra harcamak üzere sizin kullanımınıza sunar.

Çikolata : Mutluluk hormonu endorfin salgılamaya yardımcı olur. Ruhsal ve zihinsel yorgunluğun azalmasını sağlar. Vücudun gevşemesini sağlar.

Yulaf Ezmesi : Özellikle bayanlarda cinsel isteği arttırır. Bedensel güç açığa çıkarır. Enerji verici özelliği sayesinde erkeklerde cinsel performansa çok ciddi katkıları bulunur.

Sarımsak : Sarımsak öncelikle tansiyon düzenleyici bir ilaçtır. Doğal Antibiyotik olarak evlerde tercih edilen kullanım şekli vardır. İnsan bedenine ve zihnine enerji veren özelliğe sahiptir. Erkek de cinsel güç ve cinsel istek artışını destekler.

Kırmızı ve yeşil acı biber, karabiber : Bünyesinde ki C vitamini ile vücuda dirençlik verir. P vitamini ile cinsel performans artırıcı özelliği bulunur. Damar sertliğine sahip kişilerin belli ölçülerde tüketmesi gerekir.

Kereviz : Cinsel aktivite esnasında faaliyeti güçlendiriyor. İçeriğinde bulunan kalori, karbonhidrat, protein, sodyum ve potasyum sayesinde mide başta olmak üzere sağlığını düzenliyor. Kan içerisinde yer alan pislikleri temizliyor.

Tropikal Meyveler : Uzak doğu ülkelerinde fiyat bakımından çok ucuz olan tropik meyveler cinsel isteği, cinsel performansı, iktidarsızlığı ve cinsel gücü arttırırlar. Doğal afrodizyak içeren meyvelerdir. Örnek olarak kivi, muz, ananas, Hindistan cevizi, avakado, çarkıfelek gibi meyveler doğal güç sağlarlar.

Kayısı : Beyni ve zihni zinde tutar. Üreme sistemi üzerinde yapıcı ve onarıcı etkileri vardır. Libido (cinsel istek) artışını sağlar. Enerji verir.

Bu saymış olduğumuz cinsel gücü arttıran yiyecekler arasında maydanoz, kekik, nane, susam, badem, fıstık gibi yiyecekleri cinsel gücü arttır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder