8 Aralık 2012 Cumartesi

Yağ yakan bitkiler: şifalı bitkiler,Yağ yakan yiyecekler


Yağ yakıcı besinler: Yağ yakıcı bitkiler nelerdir? Yağlardan kurtulmak için hangi yiyecekler faydalıdır? Yağ yakan şifalı bitkiler ve yiyecekler. Kadınlar kilo verirken sıkılır ve zorlanırlar. Kilo vermenin yollarını bilmiyorlarsa bu iş daha da zorlanır. Önce hangi gıdaların kilo yaptığını, diyeti bozan gıdaları ve yağları yakan besinleri bilmek gerekir. Bunları öğrendikten sonra kilo vermek kolaylaşacaktır.
Kilo vermek için 4 önemli besin vardır: Kırmızıbiber, hindiba, yoğurt ve greyfurt. Bunlar vücutta yağ yakmaya yardım eder ve kilo vermek kolaylaşır. Bu 4 besinin faydalarını öğrenelim.
Yağ yakan besinlerin faydaları
Kırmızıbiber: Biberdeki capcaicin acı maddesi vücudumuzun kan dolaşımını hızlandırır ve ısı artar ve vücudumuz forma girer.
Greyfurt: Vücutta enerjiyi arttırır ve acıktırmayı geciktirir. İçerdiği C vitamini ile vücudumuzu korumaya da yarar.
Hindiba: Tatlı sevenler için faydalıdır. Metabolizmanın düzenli çalışmasını sağlar içindeki maddeler ile. Ve tatlı ihtiyacınızı karşılamış olursunuz.
Yoğurt: Kalsiyumula metabolizmanın dengeli olarak çalışması için gereklidir. Kalsiyumsuz metabolizma sınırlı olarak çalışır. Beslenme bu yüzden önemlidir. Vücudun yağ yakmasını sağlayan yoğurt kilo vermenize yardımcı olur.
Bazı yiyecekleri gördüğünüzde kendinizi tutmaz ve yemek istersiniz. Bir tane bir tane daha derken hepsi bitmiş. Fakat bazı yiyeceklerden istediğiniz kadar yiyin kilo aldırma ve zayıflatır bile.
Yaban mersini ve brokoli bu yiyeceklerdendir. İhtiyacımız olan enerjiyi sağlar ve vücudumuzu dengede tutar. Diyet yaparken bu yiyecekleri mutlaka listenize ekleyiniz.
Yağ yakan besinler
Acı marul: Vücudumuzdaki fazla yağların atılmasını sağlar. Yağ metabolizmamızı dengeler.
Çilek: Diyette bize en çok yardım eden çilektir. Sindirim sistemini düzenler bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Elma: Elma da sindirimi kuvvetlendirir. Cildinizi güzelleştirmek ve pürüzsüz görünüme sahip olmak içinde faydalıdır. Düzenli yerseniz kilo vermenizi sağlayacaktır.
Kuru üzüm ve yulaf karışımı: Yulaf sizi tok tutar ve yulaftaki maddeler yağ yakmanızı sağlar. Gerekli enerjiyi size sağlar.
Papaya: Sindirim sisteminizi düzenleyen meyvedir.
Ananas: s Sindirimi sisteminizi kolaylaştırır ve kuvvetlendirir.
Bal kabağı: Kilo verenler için çok yardımcı bir besindir. Kalorisi düşük olduğundan zayıflamanıza fayda sağlar.
Sirke: Araştırmalar vücuttaki yağ parçalayan genleri harekete geçirdiğini tespit etmiştir. Mutlaka yiyeceklerinizden herhangi birine 1 kaşık sirke ekleyiniz. Süt veya sodayla karıştırılması da faydalıdır.
Besinlerin yanında bazı içeceklerde yağ yakar. En önemlisi sudur. Bol bol su içilmelidir. İçtiğiniz diyet içeceklerde fazla aşırıya kaçmayın. Yeşil çayda faydalıdır sizin için çünkü sindirim sistemine yardım eder ve kilo vermeniz kolaylaşır. Taze meyveleri sıktığınızda size yağ yakmada yardımcı olur.
Bu içerik yağ yakan kürler, sifali yiyecekler, yag yakan kür, yağ yakıcı bitkiler, yağ yakan bitki yağları, yag yakan bitki karışımı, yağ yakıcı şifalı bitkiler, yağ yakan bitkiler, şifalı bitkilerle yağ yakıcı diyet, ibrahimsaraçoğlu yağ parçalayıcı kürler, ibrahim saraçoğlundan yağ yakan bitki kürü, yağ yakıcı yardımcı yıyecekler, yaglari yakmaya yardimci kürler, yağ yakan karışım, yağ yaktıran kürler, yag yakmayı saglayan besınler, yağ yakmaya yardımcı olur, yağ yakan şifalı bitki, yağ yakıcı besinler, yağ yakmaya yardımcı bitkiler konularını barındırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder