30 Aralık 2011 Cuma

Tutkulu aşk önerileri



Sevgilinizle ilişkinizi daha heyecanlı kılmak için yapabileceklerinizi biliyor musunuz?

Sevgilinizle ilişkinizi daha heyecanlı kılmak için yapabileceklerinizi biliyor musunuz?

Onu övün. Arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda, arada sırada yaptığı ve sizin hoşlandığınız bir şeyden bahsedin.

Rutininizi değiştirin. Birlikteyken televizyonun karşısında tembellik yapmaktan hoşlanıyor olabilirsiniz. Bunun yerine o gün ofiste yaşadıklarınızdan veya tatil planlarınızdan konuşun. Her gün aynı şeyleri yapmaktan vazgeçtiğinizde her anın keyfini çıkarabildiğinizi göreceksiniz.

Onunla ilgili bir şeyler keşfedin. Ve sonra bunları onunla paylaşın. Örneğin yıllar önce yaptırdığı dövmesinin hikayesini anlatmasını isteyin.

Bakışını yakalayın.Kalabalık ortamda ona gülümseyin. Bu bir anlık olay, her ne kadar yalnız olmasanız da, sizi birbirinize yakınlaştırır.

Güzel haberleri şatafatlı bir şekilde kutlayın. Ona sarılın, köpüklü bir şampanya açın ve yeni bir müşteri kazanmasının veya aylardır hazırlandığı sınavı geçmesinin ayrıntılarını anlatmasını isteyin.

Ona meydan okuyun. Arabaya veya asansöre kadar yapacağınız yarış sizi yakınlaştırır.

Ona gerçekten teşekkür edin. Eğer yatak odanızı boyarsa, bir teşekkür olarak en sevdiği yiyeceklerden oluşan bir atıştırma tabağı hazırlayabilirsiniz.

Kavgada tansiyonu düşürün. Tartışma anında ona takma adıyla seslenmeniz iki tarafı da sakinleştirir.

Boynuna masaj yapın. Onunla yan yana yürürken boynuna dokunurken o bölgeye küçük küçük masajlar yapın.

Komik bir fıkra öğrenin. Gündüz ondan ayrı olduğunuzda akşam için bir hazırlık yapın ve komik bir fıkra öğrenin.

Evini toplayın. Biz ne kadar ev işi yapmaktan hoşlanmıyorsak, erkeklerde bundan o kadar nefret ediyorlar. Bu konuda onun üstüne gitmeden evini temizleyin. Artık kokmaya başlayan çöpünü atın, evin dört bir köşesine yayılmış boş içki şişelerini toplayın, çoraplarının çiftlerini bulun ve buzdolabındaki zamanı geçmiş yiyecekleri atın. Başına kakmadan ona yardım eli uzatmanız onun moralini yükseltip size olan hislerinin yoğunluğunu arttıracaktır.

'Eğer?' oyunu oynayın. Sırayla birbirinize şöyle sorular sorun: 'Milli Piyango'dan 10 milyon lira kazansan ne yapardın?' veya 'Sadece 5 günün kaldığını öğrensen ne yapmak isterdin?'

Oyun oynayın. O yıkanırken banyodan bornozunu kaçırın. Bu tip eğlenceli eylemler aranızdaki duyguları yoğunlaştırır.

Birlikte gürültü çıkarın. Aranızda şakalaşırken onu halının üstüne çekip güreşmeye başlayın.

Ona uğurlu iç çamaşırları alın. Üzerinde çok fazla yorulup stres yaptığı büyük toplantı öncesinde ona uğur getireceğine inandığınız bir iç çamaşırı hediye edebilirsiniz.

En iyisi olmasına yardım edin. Eğer hep Japonca öğrenmek istemişse, iPod'una başlangıç derslerini yükleyin. İlişki uzmanları buna Michelangelo efekti adını vermiş. Tıpkı heykeltraşların bir kaya parçasına şekil vermesi gibi iyi çiftler de birbirlerinin en iyi yönlerini ortaya çıkarmalıdırlar.

Her fırsatta, onun ne kadar muhteşem bir erkek olduğunu dile getirin. Hisleri yazıya dökmek ilişkiyi olumlu yönde etkiliyor.

Parlaması için ona fırsatlar sunun. Her hafta arkadaşlarıyla düzenledikleri halı saha maçlarından birine siz de gidin. Orta sahada ne kadar başarılı olduğunu gördükten sonra bir hafta sonu futbol topunu da alarak pikniğe gidin. Ona birkaç pas atarak hünerlerini size sergilemesine izin verin.

Onu süzün. Oturup sohbet ederken durun ve onu izleyin. Hareketlerini takip edin. Sesinin tonunu dinleyin. Onun hakkında sevdiğiniz şeyleri içinizden saydığınızı bilmesine gerek yok. Ayakkabılarını bağlama şekli size komik geliyor veya birşey hoşuna gittiğinde ağzının kenarı hafifçe yukarı çıkıyor ve siz buna bayılıyor olabilirsiniz. Onu mutlu ve sevgi dolu bir şekilde izlemeniz ne kadar sevildiğini hissettirecektir. Siz bazı şeyleri dile getirmeseniz bile, o sizi anlayacaktır.

Sabahları ikiniz de evden panik içinde çıkıyorsanız, ofise vardığınızda onu arayın ve sizi bekleyen gün hakkında konuşun.

Kendisini herhangi bir sebepten dolayı kötü hissettiğinde ona en hoşlandığı şeyi yapın. Hiç beklemediği bir anda ona masaj yapmaya başladığınızda 'İyi misin?' ya da 'Sorun ne aşkım?' gibi kimi zaman yorucu olabilecek soruları sormanıza bile gerek kalmayabilir. Ama dokuşunuzla onu ne kadar rahatlatmak istediğiniz anlayacağından emin olabilirsiniz.

Kalabalık içinde birlikte yürürken , vücudunuzun etrafına sardığı kolunu sizi daha sıkı bir şekilde kavraması için yönlendirin. Bu, onun içindeki koruyucu erkeği ortaya çıkarmasına yardımcı olacaktır.

Onu arkadaşlarınızla ofistekilerle ya da ailenizle tanıştırırken , başarılarını mutlaka konuşmanın arasını sokuşturun. Hayranlığınızı belli etmeniz onu çılgına çevirecek!

Ona yapabileceğiniz en iyi 5 sessiz iltifat
Ona 'Ayakkabıların çok güzel' ya da 'Gözlerine bayılıyorum' gibi şeyler söylemek yerine egosunun okşanmasına doğrudan yardım edecek bazı sesler çıkarabilirsiniz.

'Vaov'

Ofisteki başarısını bu şekilde dile getirmeniz, patronu tüm iş arkadaşları önünde sırtına 'Yürü be koçum' demiş gibi bir etki bırakacaktır. Hatta belki ondan da daha iyi bir his olabilir çünkü erkek arkadaşınız bunu gece iyi bir sevişme beklediği şeklinde yorumlayabilir.

'Evet, evet, evet!'

Erkekler için yatakta iyi olduklarını bilmek çok önemli bir gurur kaynağıdır. Büyük bir çoğunlukla da kadınları memnun edip etmediğini bilmek isterler. İşte bu yüzden, bu şekilde çığlık atmanız onun egosunu tavana çıkaracaktır.

'Ha ha ha!'

Eğer fıkralar anlatıp komiklikler yapıyorsa, içten gelen bir kahkaha onu tamamen etkiler. Çünkü erkekler şaka dağarcıklarına çok önem verdikleri gibi, kadınlar tarafından komik bulunmak da isterler. Zaten araştırmalar da, erkeklerin şakalarına gülen kadınları daha çekici bulduklarını gösteriyor.

(Karın kaslarına dokunarak) 'Harika!'

Tıpkı kadınlar gibi, erkekler de vücutlarının bazı yerlerinden memnun olmayabiliyor. Sporda karın kaslarını çalıştırmak için harcadığı saatlerden sonra, herhangi bir değişikliği fark etmeniz onu çok mutlu edecektir.

'Mırrrr!'

Duş alıp çıktıktan sonra beline bir havlu sarmış veya jöleyle saçına farklı bir şekil varmış olabilir. Onu gördüğünüzde ağzınızdan böyle bir ses çıkması, kendisini çok seksi hissettirir. Çünkü içinizdeki vahşi kediyi ortaya çıkardığını hisseder

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder